Anders Dalsgaard Photography - bryllupsfotograf fra Aarhus Anders Dalsgaard Photography - bryllupsfotograf fra Aarhus

Om bryllupsbilleder

Har I en drøm om at jeres bryllupsbilleder bliver stemningsfyldte, stilfulde og autentiske? 

Det har jeg nemlig også. Jeg synes, billeder skal tale til beskueren, sætte tankerne i gang og skabe nogle følelser - det er det, der I mine øjne, skaber nogle bryllupsbilleder, som man aldrig bliver træt af at finde frem og kigge på, men som man derimod har lyst til at finde frem, igen og igen, for at mindes hvor fantastiske øjeblikke det var. 

Bryllupsportrætter - opstillede, men stadigt naturlige

Bryllupsportrætterne vil I sagens natur altid være opstillede, fordi I bliver trukket lidt væk fra jeres gæster til en udvalgt lokation, men det er vigtigt for mig, at billederne stadig viser ægte følelser, og ikke bare påtagede smil og poseringer. For mig skal bryllupsportrætter frem for alt være oprigtige og naturlige. I skal have tid og plads til at slappe af, for det giver jer både muligheden for lige at trække vejret og nyde dagen, og derved får jeg også alle de ægte følelser helt naturligt frem, i stedet for at bede jer om at smile på en bestemt måde. 


Bryllupsreportage - stemningsbilleder som fortæller en historie

Når jeg laver bryllupsreportage, altså billeder af dagen som den forløber, er min stil fotojournalistisk, og jeg forsøger at indfange de øjeblikke, som opstår naturligt. Det gælder lige fra forberedelserne, hvor jeg forsøger at være fluen på væggen, for at få et ærligt indblik i de timer, hvor spændingen for alvor sætter ind. Bryllupsreportagen er de billeder, som jeg holder mest af, for de fortæller i aller højeste grad en historie, og en helt autentisk en af slagsen. Det er de billeder, som for alvor kan bringe minderne frem. 


Hvor vigtige er bryllupsbillederne for jer? 

Når man planlægger et bryllup, skal man ofte lave kompromiser, for det kan være svært at få råd til alt det man drømmer om, og det store spørgsmål er, hvad der er det vigtigste for jer - hvor vil I gerne spare og hvor vil I gerne bruge lidt ekstra? Jeg er bestemt ikke den billigste bryllupsfotograf man kan finde, og det er heller ikke min hensigt at blive det, men jeg har aldrig haft en eneste kunde, som ikke var ovenud lykkelig for de bryllupsbilleder jeg har leveret. Billederne er én af de få ting fra jeres bryllup, som holder resten af livet. Personligt ville jeg være ked af, at have nogle billeder fra mit bryllup, som ikke fik mig til at mindes hvor fantastisk en dag det var, men i stedet fik mig til at ærges over, at jeg brugte de sidste kroner på at få den fotograf, som kunne opfylde mine forventninger. Mange vil gerne have billeder fra forberedelserne til brudevalsen, men strammer budgettet til, kunne man jo overveje at skære lidt i omfanget af bryllupsfotograferingen, i stedet for i kvaliteten af den. 

Hvor længe skal der fotograferes til jeres bryllup?

Jeg vil som minimum anbefale, at I får billeder til vielsen og portrætter, men flere og flere vælger at få fotografering fra forberedelser til brudevals, og det giver også en helt fantastisk mulighed for, at fortælle hele historien, om lige præcis jeres bryllup. Klemmer budgettet, kan man selvfølgelig blive nødt til at skære lidt ind til benet, og hvad er så det vigtigste? For at tage de økonomiske briller på, falder timelønnen ikke ligefrem, en lørdag aften efter kl. 18, så hvis man kan klare sig uden at få billeder af brudevalsen, talerne og selve festen, så er det klart her, der kan spares mest ved at skære. Skulle jeg selv skære noget væk, var det også det jeg ville gøre. Til selve festen, har I en hel flok af gæster, som næsten alle er udstyret med et kamera af en eller anden slags, og de skal nok tage masser af billeder. Under forberedelserne er der til gengæld ikke så mange til at dokumentere, og det er brudgommens eneste mulighed for, at få et indblik i brudens timer op til vielsen og omvendt. Så står valget mellem billeder af forberedelserne eller brudevalsen, ville jeg vælge forberedelser (og det siger jeg, til trods for at jeg ville tjene flere penge på at sige det modsatte). Hvorfor skal I booke mig som jeres bryllupsfotograf?

I skal booke mig fordi I har tiltro til, at jeg kan levere de minder fra jeres store dag, som I drømmer om. De minder som I har lyst til at se på resten af jeres liv. I skal booke mig fordi den stil jeg har, også er jeres stil. Må jeg få lov til, at hjælpe jer med at få nogle smukke bryllupsbilleder, som I vil være glade for resten af livet? Så skynd jer og kontakt mig og reserver datoen, før der er nogle andre der gør det.
This website uses cookies to ensure the best experience possible.

Okay