Anders Dalsgaard Photography - bryllupsfotograf fra Aarhus Anders Dalsgaard Photography - bryllupsfotograf fra Aarhus

Om mig

Professionel bryllupsfotograf fra Aarhus

For lige at starte med det åbenlyse, så hedder jeg Anders Dalsgaard, og som du nok også har bemærket, så er jeg bryllupsfotograf. Jeg har rundet de 30 år og jeg er ved at bytte mit liv i centrum af Aarhus til fordel for forstadsidyl i et nybygget rækkehus i Mårslet, og ikke nok med det, jeg glæder mig faktisk helt ubeskriveligt meget til det. 

Jeg tager bryllupsbilleder af en grund, og det er fordi, jeg elsker det. Det er ikke noget jeg lever af, og det har jeg heller ikke i sinde at komme til. Jeg er bange for, at det sjove ville gå af det, hvis det var mit eneste levebrød, og jeg synes, ikke man skal gøre noget man ikke elsker, hvis man da kan undgå det. Jeg synes lige netop det, at det ikke er noget jeg skal leve af, er en af mine største forcer - jeg tager kun de bryllupper, som jeg har lyst til, og jeg tror på, at mine billeder bliver bedre, fordi jeg elsker det jeg laver. Jeg tror ikke, at det ville være det samme, hvis jeg bare gjorde det for at få mad på bordet.

Jeg har taget en kandidatuddannelse på Handelshøjskolen ved Aarhus Universitet og arbejder til daglig i Region Midtjylland, hvor jeg laver EU-udbud på forbrugsvarer til hospitalerne. Det er jo noget radikalt anderledes end at være bryllupsfotograf, men jeg holder rigtig meget af mit job, og jeg synes jeg er enorm priviligeret, fordi jeg har mulighed for både at udfolde mine kreative lyster som bryllupsfotograf og samtidig udfordre mig på et mere akademisk plan som udbudsansvarlig med ansvar for indkøb i millionklassen. 

Jeg er selvlært , men siden 2010, hvor jeg startede med at fotografere bryllupper på et professionelt plan, har jeg fotograferet til et hav af bryllupper. I kan derfor være helt trygge ved at lade mig forevige jeres store dag, og når dagen kommer, kan I slappe helt af, vel vidende, at jeg nok skal fange alle de vigtigste øjeblikke, fordi jeg har den erfaring, det kræver. Hvis I vil læse lidt om min stil, kan I gøre det her. Hvis I har nogle spørgsmål, eller hvis I er klar til at booke mig, er I meget velkomne til at kontakte mig. Hvis I giver mig et like på min facebook side, ville jeg blive glad, og så får I mulighed for at se mine nyeste bryllupsbilleder, og deltage i fremtidige konkurrencer og kampagner. Jeg er også så moderne at jeg er på instagram så hvis I kunne tænke jer at følge med der, så hedder jeg @adalsgaard   This website uses cookies to ensure the best experience possible.

Okay