Anders Dalsgaard Photography - bryllupsfotograf fra Aarhus Anders Dalsgaard Photography - bryllupsfotograf fra Aarhus

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Reservation

For at reservere mig til jeres store dag, opkræver jeg et gebyr som svarer til 20 % af den samlede pris for brylluppet. Dette gebyr betales ikke tilbage såfremt i aflyser, men betales naturligvis tilbage hvis jeg aflyser (hvilket jeg aldrig har gjort). Gebyret er jeres sikkerhed for at dagen er reserveret til jer, og det er min sikkerhed for at jeg ikke reservere dagen og siger nej til en masse, for så at få en aflysning. 

Betaling

Al betaling foregår forud for brylluppet. Da det er noget jeg gør fordi jeg elsker det, ønsker jeg ikke at bruge energi på at kradse penge ind - ved at gøre det på den her måde, behøver jeg ikke at tænke på det. 

Råfiler

Jeg leverer ikke råfiler/uredigerede billeder - til gengæld leverer jeg rigtig mange redigerede billeder :) 

Levering

Jeg tilstræber at levere de redigerede billeder senest tre uger efter brylluppet, men i spidsbelastningsperioder, kan der gå lidt længere - det er dog absolut sjældenheder, og ofte leverer jeg hurtigere. Jeg sender en smagsprøve til takkekort og den slags få dage efter brylluppet. Alle de redigerede billeder leveres digitalt i fuld opløsning, hvilket betyder at I selv kan lave alle de print I har lyst til, uden at det skal koste jer en formue. Jeg leverer billederne på et flot online album hvor I kan downloade dem fra eller se dem direkte på jeres computer, tablet eller smartphone. 

Forplejning

Hvis det er et heldagsbryllup, ville jeg sætte meget stor pris på at der var lidt mad til mig - det er lidt træls at rende rundt med madpakke hele dagen, og hvis jeg ikke får lidt at spise, bliver jeg nok en smule udkørt sidst på aftenen. Jeg behøver ikke at få den helt store menu, men jeg ville blive glad for en hovedret (og en dessert - jeg er slemt dessertglad :) ). 


This website uses cookies to ensure the best experience possible.

Okay