Top

Leverandørguide

brullupsbilleder-i-byen-346.jpg

Bryllupsleverandører

Det kan være en jungle at finde det rette feststed, den rette kjole, jakkesættet eller smokingen i den helt rigtige farve. Og hvad med ringene, dem skal I jo se på resten af livet, så hvor finder I nogle, som I bliver glade for resten af livet? Jeg har selv været der, og jeg har snakket med så mange par, som har haft de samme bekymringer, så jeg har forsøgt at lave en lille guide til en række leverandører, som jeg enten synes har nogle utroligt smukke produkter, eller som jeg ved yder en uovertruffen service. Hvis I vil vide mere om nogle af dem, eller har brug for yderligere vejledning, skal I ikke holde jer tilbage - jeg hjælper jer gerne med, at få lige det bryllup I drømmer om.

brudekjole-designer-499.jpg

brudekjoler

Brudekjolen er for mange brude noget af det absolut vigtigste - det skal være den helt rette, men hvor finder man lige den? Du kan selvfølgelig sagtens finde en smuk kjole i billigere butikker, men nedenstående repræsenterer det ypperste indenfor kjoledesign, og jeg tør godt garantere dig, at du kommer til at ligne en million i en af deres kjoler, og det fortjener du da, gør du ikke? Tjek deres Instagram og se om deres stil falder i din smag - hvis den gør, så tag et par veninder under armen og slå et smut forbi en af dem.

Maria Fekih

Frederiksberg Allé 19
1820 Frederiksberg C
IG: @mariafekih

Say Oui

Bredmosevej 27
8840 Rødkærsbro
IG: @sayouidk

 

Celina Christensen

Ledreborg Allé 128 C 1.tv.
4000 Roskilde
IG: @celina_christensen

 

Jesper Høvring

H. C. Ørsteds Vej 20
DK-1879 Frederiksberg C
IG: @jesperhovring

 

jakkesæt-bryllup-02001.jpg

tøj til gommen

Det klassiske valg er et enkelt og klassisk jakkesæt i enten mørkeblå eller sort. Det går man aldrig helt galt i byen med, og så har det den praktiske vinkel, at det kan bruges igen til mange andre lejligheder, og aldrig rigtig går af mode. Det mørkeblå er generelt pænere end det sorte til de fleste nordiske mænd, da farven passer bedre til vores lyse hud end det sorte, som skaber en meget stor kontrast. De fleste vælger i dag en butterfly frem for et slips, da mange finder det mere festligt, men et lækkert slips, evt. med en slipsenål, kan altså se super godt ud. Flere og flere vælger den lidt mere festlige løsning med en smoking. Traditionelt set, bruger man ikke smoking før om aftenen, så hvis man vil gøre det helt gennemført, bør man have jakkesæt på i kirken og smoking til senere. Mange i dag vælger dog at se stort på denne regel, og hopper i smokingen fra start af. Husk at der til smoking hører sig laksko til, eller som minimum et par meget højpolerede lædersko. En løsning kan også være et lidt mere vovet jakkesæt i enten i lidt fiskere farve eller med nogle store tern - det nålestribede er derimod generelt ikke så meget på banen længere. Med et ternet jakkesæt, kan man også lege lidt mere med en spraglet (selvbinder) butterfly og lommeklud (og de to bør ikke være i samme stof, men derimod være i to forskellige stoffer, som klæder hinanden). Til det lidt mere vovede jakkesæt kan man også vælge nogle lidt mindre klassiske sko, og give den lidt mere gas. De nedenstående butikker er hhv. steder hvor I kan finde et lækkert jakkesæt eller en smoking samt et af mine favoritsteder at finde de lækreste sko.

Herrernes magasin

Nørregade 20
1165 København K
IG: @herrernesmagasin

Troelstrup

Vester Voldgade 5
1552 København V
IG: @troelstruplive

 

Grenson

Webshop
IG: @grensonshoes

 

Stoy

Store Torv 4
8000 Aarhus C
IG: @stoy_com

 

brullupsbilleder-forberedelser-39.jpg

makeup artister

Den her ene dag, bør man som brud onde sig selv at få en professionel makeup artist til at stå for makeup og hår. Du kan sikkert sagtens selv, eller har en veninden som er hæderlig til det, men der er en grund til, at man kan uddanne sig til makeup artist, og de er altså bare dygtigere. Jeg kan altid se det, når det er en professionel som har lagt makeuppen, for hvis det er en dygtig en af slagsen, bliver det super naturligt at se på, og ikke mindst, så holder det lige til den lyse morgen. Det er selvfølgelig dyrere end at gøre det selv, men I bliver forhåbentligt kun gift denne ene gang, så du fortjener altså også at blive forkælet lidt. Nedenstående makeup artister er nogle af dem jeg har mødt, og som jeg synes har været umådeligt dygtige og behagelige at være sammen med. Hvis det er muligt, vil jeg anbefale jer, at få en makeup artist hjem til jer eller på det hotelværesle hvor I gør jer klar - det er langt hyggeligere end at skulle ned i en salon.

 

MARIA WAHLIN

Englandsvej 92 2 tv
2300 København S
IG: @makeupbymariawahlin

Tina Jakobsen

Blegkilde Allé 8c st.1
9000 Aalborg
IG: @bytinajakobsen

 

 

 

brudebuket-597.jpg

blomster

Der er masser af blomsterdekoratører rundt om i landet, men ganske som med alle andre servicefag, er der rigtig stor forskel på både stil og kvalitet blandt disse. Blomsterne er noget af det, som kan få selv den mest ydmyge lokation til at ligne noget fra et eventyr. Gå efter de dusede afdæmpe farver og lidt mere løse og upolerede opsætninger frem for de stramme buketter som man så meget tidligere. En lidt vild buket med markblomster, bonderoser eller Protea kan være fantastisk flot. Nedenstående blomsterdekoratører er nogle af landets bedste, og jeg lover jer, at I ikke vil fortryde at vælge en af dem til at stå for alle jeres blomster.

karsten Pindstrup

M.P. Bruunsgade 47
8000 Aarhus C
IG: @pindstrupblomster

prettyday flowers

Ellehegnet 11
2950 Vedbæk
IG: @prettyday_flowers

 

Holm Hauge

Jernbanegade 4
Brande 7330
IG: @holmoghaugeblomsterkunst

 

Cool & Cozy

Dybølsgade 62
1721 København V
IG: @coolandcozy