Top
Vi har nu de skønneste billeder, som betyder mere for os, end vi havde forestillet os
— Mia & Henrik - 2017
Bryllupsbilleder-mols-415.jpg
 

Bryllupsbilleder med varme, stemning og autenticitet

Bryllupsfotografering handler om så meget mere, end at pege et dyrt kamera i den rigtige retning, eller at bede nogen om at smile. For mig handler det om, at indfange de følelser og den stemning, der helt naturligt opstår til et bryllup. Billederne skal virke naturlige og ikke opstillede. Jeg vil fange både jeres og jeres gæsters smil, tårer og latter. Jeg vil fortælle historien om jeres bryllup, og skabe minder som holder hele jeres liv.

 
 
Alle billederne er skønne og han har fanget essensen af vores dag
— Mia & Frederik - 2017
 
Bryllupsfotograf-aarhus-1047.jpg
 
moderne-bryllupsbilleder-111-9250497.jpg

erfaren bryllupsfotograf fra aarhus

For at starte med det åbenlyse, så hedder jeg Anders og er bryllupsfotograf. Jeg er gift med Mia, far til Christian og vi bor sammen i vores skønne rækkehus i Mårslet, lige syd for Aarhus. 

Jeg har fotograferet bryllupper professionelt siden 2010, og med langt over 100 bryllupper i bagagen, er der ikke noget, som får mig til at blive usikker. Det betyder, at I kan slappe af, både før jeres bryllup, men ikke mindst på dagen, for I vil ikke være i tvivl om, at jeg har styr på det.

Jeg elsker virkeligt det jeg laver, og uanset om jeres bryllup er et slotsbryllup, en elopement i et fjernt verdenshjørne, et udendørs bohemebryllup eller et afslappet DIY bryllup i en spejderhytte, så vil jeg elske at være en del af det.

 
Fantastiske billeder som langt overgik vores forventninger og en afslappet tilgang til det hele, mens der var fuldstændig styr på sagerne
— Sine & Lars - 2016
Bryllupsfotograf-Aarhus-312.jpg

Følg mig på instagram og facebook for at se mine nyeste billeder

Anders er ekstremt dygtig, naturlig, professionel og behagelig, hvilket resulterer i naturlige billeder og forevigelse af de små øjeblikke, som vi gerne vil huske for altid
— Marie Louise & Jeppe - 2017
Bryllupsfotograf-Aarhus-01602.jpg

Leverandørguide

Jeg ved hvor svært det kan være, at finde de helt rette leverandører, for at få det bryllup som I drømmer om. Udvalget er enormt, og det kan være svært at finde lige netop den brudekjole, det jakkesæt eller de blomster, som skaber den helt rette stemning. Efter at have været med til et hav af bryllupper, har jeg også mødt et hav af andre leverandører, både fantastiske og mindre gode. Jeg har derfor lavet en lille guide med nogle af de leverandører, som jeg synes, er blandt de bedste på markedet. Det er leverandører, som jeg har oplevet gennem de mange bryllupper, jeg har været med til som bryllupsfotograf. Det er leverandører som har bevist deres værd. Leverandører som har bevist, at de kan arbejde under det pres, som der er, når man er leverandør til et bryllup.

brudekjole-85.jpg

Brudekjole

Uanset om din drøm er den helt enkle kjole, en smuk vintagekjole eller en helt særlig designerkjole, så kender jeg de helt rigtige steder at lede efter den. Små hyggelige steder som kommer til at behandle dig, som var du deres eneste kunde.

jakkesæt-bryllup-01685.jpg

tøj til gommen

Tøjet til gommen er noget, som jeg ved rigtig meget om. Jeg har både arbejdet i Sand i Magasin i en årrække og haft min egen webshop med herretøj. Jeg ved, hvor du får de lækre jakkesæt, som vil få dig til at skille dig ud fra alle dine gæster.

makeup-artist-bryllup-46.jpg

Makeup artist

Du kan selvfølgelig sagtens selv lægge en makeup, men man er bare ikke i tvivl, når det er en professionel, som har gjort det. Det er måske ikke helt gratis, men du kommer til at ligne en million, og både hår og makeup kommer til at holde til den lyse morgen.

brudebuket-07172.jpg

Blomster

Jeg har en svaghed for vilde blomster, store buketter og dusede farver, men jeg kender leverandører, som kan lave lige den buket, som du drømmer om, uanset om det skal være en stram rokokobuket eller en vild samling markblomster i bedste bohemestil.