Praktisk information

 

Reservation

For at reservere mig til jeres store dag, opkræver jeg 1. rate af betalingen, svarende til 20 % af den samlede pris for bryllupsfotograferingen. Denne rate betales ikke tilbage, såfremt I aflyser, men betales naturligvis tilbage hvis jeg aflyser (hvilket jeg aldrig har gjort). Når I har betalt 1. rate, har I sikkerhed for, at dagen er reserveret til jer.


kontrakt

Før I betaler 1. rate, skal I underskrive en kontrakt, så vi er helt enige om, hvad vi har aftalt. På den måde er I sikre på, at der er styr på det hele, og I ved præcis, hvad I kan forvente i hele processen. Det er sikkerhed for både jer og mig.


Betaling

Al betaling foregår forud for brylluppet. Da det er noget, som jeg gør, fordi jeg elsker det, ønsker jeg ikke at bruge energi på at kradse penge ind - ved at gøre det på den her måde, behøver jeg ikke at tænke på det.


Råfiler

Jeg leverer ikke råfiler/uredigerede billeder - til gengæld leverer jeg rigtig mange redigerede billeder :)


Levering

Jeg tilstræber at levere de redigerede billeder senest tre uger efter brylluppet, men i spidsbelastningsperioder kan der gå lidt længere - det er dog absolut sjældenheder, og ofte leverer jeg hurtigere. Jeg sender en smagsprøve til takkekort og den slags få dage efter brylluppet. Alle de redigerede billeder leveres digitalt i fuld opløsning, hvilket betyder, at I selv kan lave alle de print, som I har lyst til, uden at det skal koste jer en formue. Jeg leverer billederne i et flot online galleri, hvor I kan downloade dem fra, dele dem med jeres gæster og se dem direkte på jeres computer, tablet eller smartphone.


Forplejning

Hvis det er et heldagsbryllup, sætter jeg stor pris på, at der er lidt mad til mig - det er lidt træls at rende rundt med madpakke hele dagen, og hvis jeg ikke får lidt at spise, bliver jeg en smule udkørt sidst på aftenen. Jeg behøver ikke at få den helt store menu, men jeg ville blive glad for en hovedret (og gerne en dessert - jeg er slemt dessertglad :)). 


Kørsel

Jeg bor i Mårslet, lige syd for Aarhus, men jeg kører i hele landet. Ved bryllupper udenfor Aarhus opkræver jeg 3,70 kr./km i kørsel, og skal jeg over broen, kommer der tillige broafgifter oven i mine priser.


Udlandet

Drømmer I om at blive gift ved et vandfald på Island, på en klippe i Norge, i en vinmark i Toscana eller måske på en strand på Hawaii? Så vil jeg meget gerne med! Smid mig en mail eller udfyld min kontaktformular, så laver jeg et tilbud, på lige netop det I drømmer om.


sociale medier

Jeg får rigtig mange henvendelser via sociale medier, og derfor er det helt afgørende for mig, at jeg kan dele lidt af jeres billeder på sociale medier og bruge dem på min hjemmeside. Jeg vil derfor meget gerne have lov til at bruge jeres billeder i den sammenhæng. I må selvfølgelig også meget gerne dele billederne på sociale medier, og hvis I tagger mig i dem, bliver jeg rigtig glad.